Dekbedden 4 seizoenen Alphen aan den Rijn

Dekbedden 4 seizoenen Alphen aan den Rijn

Wist u dat meer dan 12%van de inwoners in Alphen aan den Rijn het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van LeenBakker?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 30% van de inwoners boven de leeftijd van 28 jaren in Alphen aan den Rijn kiest voor een dekbed van bijvoorbeeld LeenBakker.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 40% van de huisvrouwen in Alphen aan den Rijn de testen van de fabrikanten zoals LeenBakker en de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Alphen aan den Rijn

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 50% van de inwoners van Alphen aan den Rijn gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 60%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens euro’s kiest meer dan 70% van de inwoners van Alphen aan den Rijn voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 20% van de huishoudens in Alphen aan den Rijn.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan euro’s voor meer dan 25% van de inwoners van Alphen aan den Rijn de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 50% van de met een leeftijd van 35 jaren in Alphen aan den Rijn zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van LeenBakker van minder dan euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.