Dekbedden 4 seizoenen Amsterdam

Wist u dat meer dan 17%van de inwoners in Amsterdam het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Beterbed?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 35% van de inwoners boven de leeftijd van 33 jaren in Amsterdam kiest voor een dekbed van Beterbed.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 45% van de huisvrouwen in Amsterdam de testen van de leveranciers en winkeliers zoals Beterbed en ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Amsterdam

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 55% van de inwoners van Amsterdam gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 65%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 26 euro’s kiest meer dan 75% van de inwoners van Amsterdam voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 25% van de huishoudens in Amsterdam.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 38 euro’s voor meer dan 30% van de inwoners van Amsterdam de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 55% van de met een leeftijd van 40 jaren in Amsterdam zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Beterbed van minder dan 48 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.