Dekbedden 4 seizoenen Baarle-Nassau

Wist u dat meer dan 23%van de inwoners in Baarle-Nassau het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Hema?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 41% van de inwoners boven de leeftijd van 39 jaren in Baarle-Nassau kiest voor een dekbed van Hema.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 51% van de huisvrouwen in Baarle-Nassau de testen van de leveranciers en winkeliers zoals Hema en ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Baarle-Nassau

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 61% van de inwoners van Baarle-Nassau gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 71%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 30 euro’s kiest meer dan 81% van de inwoners van Baarle-Nassau voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 31% van de huishoudens in Baarle-Nassau.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 42 euro’s voor meer dan 36% van de inwoners van Baarle-Nassau de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 61% van de met een leeftijd van 46 jaren in Baarle-Nassau zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Hema van minder dan 52 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.