Dekbedden 4 seizoenen Arnhem

Wist u dat meer dan 20%van de inwoners in Arnhem het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld IKEA?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 38% van de inwoners boven de leeftijd van 36 jaren in Arnhem kiest voor een dekbed van IKEA.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 48% van de huisvrouwen in Arnhem de testen van de leveranciers en winkeliers zoals IKEA en ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Arnhem

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 58% van de inwoners van Arnhem gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 68%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 29 euro’s kiest meer dan 78% van de inwoners van Arnhem voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 28% van de huishoudens in Arnhem.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 41 euro’s voor meer dan 33% van de inwoners van Arnhem de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 58% van de met een leeftijd van 43 jaren in Arnhem zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van IKEA van minder dan 51 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.