Dekbedden 4 seizoenen Barneveld

Wist u dat meer dan 26%van de inwoners in Barneveld het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Beterbed?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 44% van de inwoners boven de leeftijd van 42 jaren in Barneveld kiest voor een dekbed van Beterbed.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 54% van de huisvrouwen in Barneveld de testen van de leveranciers en winkeliers zoals Beterbed en ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Barneveld

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 64% van de inwoners van Barneveld gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 74%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 24 euro’s kiest meer dan 84% van de inwoners van Barneveld voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 34% van de huishoudens in Barneveld.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 36 euro’s voor meer dan 39% van de inwoners van Barneveld de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 64% van de met een leeftijd van 49 jaren in Barneveld zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Beterbed van minder dan 46 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.