Dekbedden 4 seizoenen Beemster

Wist u dat meer dan 29%van de inwoners in Beemster het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld IKEA?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 47% van de inwoners boven de leeftijd van 45 jaren in Beemster kiest voor een dekbed van IKEA.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 57% van de huisvrouwen in Beemster de testen van de leveranciers en winkeliers zoals IKEA en ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Beemster

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 67% van de inwoners van Beemster gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 77%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 27 euro’s kiest meer dan 87% van de inwoners van Beemster voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 37% van de huishoudens in Beemster.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 39 euro’s voor meer dan 42% van de inwoners van Beemster de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 67% van de met een leeftijd van 52 jaren in Beemster zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van IKEA van minder dan 49 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.