Dekbedden 4 seizoenen Beesel

Wist u dat meer dan 30%van de inwoners in Beesel het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld LeenBakker?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 48% van de inwoners boven de leeftijd van 46 jaren in Beesel kiest voor een dekbed van LeenBakker.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 58% van de huisvrouwen in Beesel de testen van de leveranciers en winkeliers zoals LeenBakker en ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Beesel

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 68% van de inwoners van Beesel gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 78%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 28 euro’s kiest meer dan 88% van de inwoners van Beesel voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 38% van de huishoudens in Beesel.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 40 euro’s voor meer dan 43% van de inwoners van Beesel de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 68% van de met een leeftijd van 53 jaren in Beesel zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van LeenBakker van minder dan 50 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.