Wollen dekbed

Lekker slapen doe je onder een wollen dekbed. Wol is van oudsher een geliefde manier om in de avonden of tijdens koude dagen heerlijk warm te blijven. De wol is dan van nature ook het jasje voor schapen, geiten of kamelen in barre weersomstandigheden. Daar kunnen we met ons allen dan ook mooi van profiteren. Een wollen dekbed wordt zeer gewaardeerd door de hoge isolerende werking in combinatie met het relatief drukkende bovengewicht. Het is dan ook alsof je in bed geheel omringt wordt door deze warme comfortabele wol, waardoor je rustig wordt en lekker snel in slaap valt. Lekker slapen, dat willen we allemaal en een wollen dekbed is bij uitkomst zeer geschikt daarvoor.

Gewone wollen dekbed

Wollen dekbedden kun je in verschillende formaten en kwaliteiten krijgen. Wol is als vulmiddel van dekbedden zeer gewild en populair. Iedereen wil namelijk heerlijk slapen en wol wordt als zeer comfortabel en warm ervaren. Om de zomer, herfst of lente en de winter goed door te komen kunt u een gepaste denken daarbij uitkiezen. Wij willen ook graag dat u heerlijk slaapt in een goed slaapkamer klimaat. Wol is namelijk uitermate geschikt om een gezond en positief slaapklimaat te realiseren. Wilt u weten hoe u dat doet, neem gerust contact met ons op. Onze wollen dekbed specialisten staan voor u klaar!

Texels wollen dekbed

Het Texels schapen scheerwol is van hoge kwaliteit door de directe invloed van de zilte Noordzee en de meer extreme weersomstandigheden op Texel in vergelijking met de rest van Nederland. Het Texels wollen dekbed is dan ook een puur natuurlijk en Nederlands product dat erg gewild is. De wol is extra veerkrachtig en biedt meer isolatie en het is daarom de ultieme bescherming tegen koude weersomstandigheden. Met een Texels wollen dekbed slaap je gegarandeerd knus en heerlijk warm om zo de mindere jaargetijden comfortabel door te komen. Het Texels wollen dekbed is er dan ook in verschillende varianten te verkrijgen, de enkele zomer en winter dekbedden, de vier seizoenen dekbed. Wilt u een compleet beddenset van Texels scheer schapenwol hebben, dat kan tevens. Het Texels wol wordt geleverd in dekbedden, futons, onderdekens en hoofdkussens.

Vier seizoenen wollen dekbed

Wol is bij uitstek geschikt om te gebruiken voor vier seizoenen wollen dekbedden. Dit heeft te maken met de hoge isolerende werking van wol, in combinatie met de hoge compactheid waardoor wol ideaal is om vier seizoenen dekbedden te vullen. Door de hoge compactheid blijven de aparte dekens nog redelijk dun, echter bieden de afzonderlijke dekens voldoende comfort tijdens de warme zomernachten en gedurende de ongure voor- en najaarsnachten. Ten tijde van koude winternachten kunt u de twee afzonderlijke delen samenvoegen zodat u een dik goed isolerend dekbed krijgt. Met een wollen vier seizoenen dekbed komt u het gehele jaar comfortabel door.

Wollen dekbed Lits-Jumeaux

Voor optimaal genot in bed verkiezen sommige mensen om meer bed ruimte te creëren door een breder bed dan gewoonlijk aan te schaffen. Bij deze zogeheten Lits Jumeaux bedden heeft u dan ook een aangepaste dekbed maat nodig. Daarbij kunt u denken aan dekbed maten van 2.0 tot 2.2 meter lang echter tot op 2.6 meter breed. Daartoe kunt u de Lits Jumeaux wollen zomer en winter dekbedden verkrijgen. Tevens is de Lits Jumeaux dekbed te verkrijgen als vier seizoenen dekbed zodat u ook het gehele jaar eenvoudigweg van dit extra grote formaat kunt genieten.

Wollen dekbed specialist!

Heeft u dan ook vragen omtrent wol als vulling van een dekbed, wollen zomer of winter dekbedden, de vier seizoenen dekbedden van wol of de Lits-Jumeaux, schroom dan niet om bij ons langs te komen. Onze dekbed specialisten staan voor u klaar. Wij laten dan ook graag zien wat voor assortiment wij voor u klaar hebben liggen. Voor iedereen hebben wij wat wils. Daarnaast geven wij u graag advies bij slaapproblemen. Vaak constateren wij dat niet lekker slapen gepaard gaat met onzorgvuldige keuze in bed, dekbed of hoofdkussen. Laat u dan ook goed informeren omtrent de mogelijkheden. Wij weten raad en kunnen u verschillende wollen “dekbed” producten adviseren.