Dekbed lits jumeaux

Houd jij ook van een lekker groot en comfortabel bed? Iedereen die houdt van een lekker groot bed, heeft ook daarbij een groot en breed dekbed nodig. Dit wordt ook wel de Lits Jumeaux dekbed genoemd. Daarbij is gewoonlijk de lengte kleiner dan de breedte. Bij standaard bedlengtes van 2.0 m of 2.2 m heeft de Lits Jumeaux dekbed maten van 2.4 m à 2.6 m in de breedte. Dit heeft dan voornamelijk te maken met de grotere bedbreedte maat. Dit type bed biedt dus een zee aan ruimte en geeft voldoende ruimte om ook zelfstandig met twee personen in één bed te genieten van het twee persoons dekbed. De Lits Jumeaux dekbedden zijn te verkrijgen met alle soorten vulling. Heb je dus omtrent dit type dekbed vragen stel ze gerust, wij als dekbed specialist staan voor je klaar!

Dekbed vullingen Lits Jumeaux

Omdat de Lits Jumeaux dekbedden afwijkende maten hebben van wat wij normaal gewoonlijk vinden, is de volgende vraag ook logisch: “kan ik alle typen dekbed vulling ook bij een Lits Jumeaux dekbed verwachten?”.

  • Dons vulling is vrij gewoonlijk. Het extra grootte formaat van het dekbed is daarbij absoluut geen probleem. Juist omdat het dekbed dermate groot is zal mogelijk het knuffel gevoel alleen maar stijgen. Overal waar je ligt in bed heb je hetzelfde warme comfortabele gevoel;
  • Wol of katoen is daarnaast ook een normale vulling. Je kunt de Lits Jumeaux dekbedden als afzonderlijke dekbedden per jaargetijde aanschaffen, of je neemt de vier seizoenen Lits Jumeaux dekbedden met de wol of katoen vulling;
  • De Synthetische vulling is tevens verkrijgbaar in de afzonderlijke dekbedden en is ook te verkrijgen in de vier seizoenen lits Jumeaux dekbedden. Dit betekent dat ook de allergische persoon van een dermate groot dekbed kan genieten.

Comfort Lits Jumeaux dekbed

Hoe je optimaal comfort bereikt is zeer afhankelijk van wat je zelf als voorkeur hebt. Toch moeten het bed, de kussen, de hoezen en slopen en het Lits Jumeaux dekbed bij elkaar aansluiten om jou het ultieme slaap genot te geven. Het geheel maakt namelijk dat je lekker knus en goed slaapt. Past een onderdeel van het geheel er niet bij dan heb je mogelijk al snel een slaap probleem. Kom dan bij ons op bezoek! Gezamenlijk zoeken we de passende oplossing voor je. Het kan namelijk soms zo simpel zijn. Even net een ander type kussen en al je lijden is al verholpen. Lekker slapen met een Lits Jumeaux dekbed doe je snel omdat je complete bed is omringt met het heerlijke knusse en comfortabele dekbed materiaal. Snel zul je dan dagelijks ook in slaap vallen onder dit prachtige dekbed product.

Reiniging Lits Jumeaux dekbed

Aangezien de grootte dermate is, kunt je de Lits Jumeaux dekbed niet zelfstandig wassen bij je thuis. Je hebt ongetwijfeld een te kleine wasmachine of te kleine droger. Laat dit dan ook doen door de stomerij! Dan ben je in één keer van al het gedoe af. Tussen door is het uiteraard verstandig om de Lits Jumeaux dekbed in de (vries) droge wind te hangen zodat de vulling weer de oude structuur krijgt. Bovendien werkt de wind verfrissend op elk type dekbed. Oma zou zeggen, laat maar lekker uitwaaien!