Dekbed 2 persoons

Met een 2 persoons dekbed kun je samen lekker genieten van de heerlijke zachtheid, comfort en warmte dat een dekbed tijdens de gure dagen en nachten biedt. Een bed is dan voor velen niet alleen maar slapen, het staat ook voor een lekker ontbijt op bed in het weekend en in de nachtelijke uurtjes wordt er geregeld een spannende film bekeken of een boek gelezen onder het zachte comfort van een 2 persoons dekbed. Het betekent dat een 2 persoons dekbed naast genot, knusheid en warmte ook veel plezier geeft. Een 2 persoons dekbed kopen, dat moet uiteraard afgestemd zijn op de wensen van beide partners aangezien 2 personen verschillende wensen ten aanzien van warmte, hardheid, comfort, enzovoorts hebben. Hebben beide personen behoefte aan een drukkende alles omvattende deken of houdt u van een meer zachte en hoog knuffelbaar dekbed, de afweging is daar. Voor iedereen is er bij ons wel wat wils en wij kunnen u dan ook goed voorzien van 2 persoons dekbed advies. Onze 2 persoons dekbed specialisten staan voor u klaar en laten graag zien wat wij in ons assortiment hebben.

Vulling 2 persoons dekbed

Voor de vulling van een 2 persoons dekbed heeft u de keus uit verschillende soorten vulling. Uiteraard is het type vulling afhankelijk van uw wensen, warmte- en gewichtsklasse. U kunt de volgende type vullingen krijgen:

  • Dons vulling: dons kan worden verkregen als vulling van de eend of zwaan. Dons heeft een hoge mate van isolatie en daarmee voelt de dons ook zeer zacht aan. Dit is zondermeer het geval bij zwanendons wegens de grote donsvlok;
  • Wol of katoen vulling: met een wol of katoen vulling in een 2 persoons dekbed heeft u een lekker drukkende maar comfortabele deken, waarmee uw gehele lichaam omringd is met dit heerlijke materiaal;
  • Synthetische vulling: sommige mensen hebben een allergie voor pollen, stof en huismijt waarmee ook allergische personen van een 2 persoons dekbed kunnen genieten.

Lits Jumeaux

U heeft een groot bed aangeschaft, omdat u zich realiseert dat u lekker veel tijd in een groot knus en comfortabel bed wilt doorbrengen. Een groot bed behoeft uiteraard een groot dekbed. De zogeheten Lits Jumeaux 2 persoons dekbedden zijn namelijk te verkrijgen in een extra groot formaat, waarbij de breedte maat van de 2 persoons Lits Jumeaux dekbed groter is dan die van de lengte. Gewoonlijk zijn dekbedden 1.8 à 2.2 meter lang echter met die maat kunt u een 2 persoons Lits Jumeaux dekbed verkrijgen tot op een breedte van 2.4 à 2.6 meter. Dit extra grote formaat biedt dan ook voldoende ruimte in bed om gezamenlijk afzonderlijk in één bed te slapen. Daarnaast geldt dat ook de 2 persoons Lits Jumeaux dekbedden in alle soorten van dekbed vulling verkrijgbaar zijn.

4 seizoenen dekbed

Om het gehele jaar klaar te zijn met een enkel dekbed en dus een enkele aankoop kunt u het 2 persoons dekbed in een een 4 seizoenen uitvoering verkrijgen. Het 4 seizoenen dekbed bestaat uit 2 delen waarbij het dunne deel geschikt is voor de zwoele zomer nachten en het dikke deel voor de gure voor- en najaarsnachten. Zodra de twee dekens worden gecombineerd ontstaat een dikke pakket met tussen de dekens een extra isolerende luchtlaag waarmee voldoende isolatie wordt gecreëerd voor de koude winternachten. Zo ziet u dat een enkele aankoop goed is voor het gehele jaar. In ons magazijn hebben wij vele verschillende 2 persoons 4 seizoen dekbedden in voorraad liggen, kom bij ons langs en laat u verrassen door het uitgebreide assortiment.

Assortiment

Staat u op het punt om een 2 persoons dekbed aan te schaffen echter u heeft de keus nog niet gemaakt uit de beschikbare hoeveelheid, kom dan bij ons langs en laat u versteld staan van het grote assortiment 2 persoons dekbedden in ons magazijn. Onze 2 persoons dekbed adviseurs staan voor u klaar met gedegen kennis passend bij elk woon- en slaaptype. Samen lossen wij uw slaapproblemen op en kunt u dag en nacht heerlijk genieten van een passend 2 persoons dekbed.