Dekbedden 4 seizoenen Bellingwedde

Wist u dat meer dan 31%van de inwoners in Bellingwedde het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Blokker?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 49% van de inwoners boven de leeftijd van 47 jaren in Bellingwedde kiest voor een dekbed van Blokker.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 59% van de huisvrouwen in Bellingwedde de testen van de leveranciers en winkeliers zoals Blokker en ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Bellingwedde

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 69% van de inwoners van Bellingwedde gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 79%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 29 euro’s kiest meer dan 89% van de inwoners van Bellingwedde voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 39% van de huishoudens in Bellingwedde.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 41 euro’s voor meer dan 44% van de inwoners van Bellingwedde de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 69% van de met een leeftijd van 54 jaren in Bellingwedde zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Blokker van minder dan 51 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.