Dekbedden 4 seizoenen Berg en Dal

Wist u dat meer dan 32%van de inwoners in Berg en Dal het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Hema?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 50% van de inwoners boven de leeftijd van 48 jaren in Berg en Dal kiest voor een dekbed van Hema.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 60% van de huisvrouwen in Berg en Dal de testen van de leveranciers en winkeliers zoals Hema en ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Berg en Dal

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 70% van de inwoners van Berg en Dal gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 80%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 30 euro’s kiest meer dan 90% van de inwoners van Berg en Dal voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 40% van de huishoudens in Berg en Dal.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 42 euro’s voor meer dan 45% van de inwoners van Berg en Dal de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 70% van de met een leeftijd van 55 jaren in Berg en Dal zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Hema van minder dan 52 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.