Badstof hoeslaken

Badstof is een speciale stof waarbij met een speciale weef techniek lussen worden gecreeerd. Die lussen daar kunt u perfect van gebruik maken juist omdat daarmee de badstof:

 • in de winter lucht vasthoudt en dus extra isoleert;
 • in de zomer vocht vasthoudt en dus klamte en warmte aan uw lichaam onttrekt.
 • Dit betekent dat u alle seizoenen behaaglijk van een badstof hoeslaken optimaal kunt profiteren. Juist omdat de eigenschappen van het badstof ieder seizoen een ander effect heeft op uw lichaam, kunt u altijd heerlijk slapen. Haal een badstof hoeslaken in huis om goed de nacht door te komen.
  • Comfortabel slapen met badstof hoeslaken

   U wilt lekker slapen en dat doet u goed op een badstof hoeslaken. Afhankelijk van het seizoen wordt uw lichaam aanvullend verkoeld danwel verwarmd. Zodoende komt u de zwoele zomernachten relatief minder warm door en tijdens de koude dagen voelt het badstof lekker warm aan. Heerlijk genieten onder de deken, waarbij u op uw eigen badstof hoeslaken snel in slaap valt. Ook u kunt lekker slapen door gebruik te maken van de fantastische eigenschappen van de badstof hoeslaken. Contact kunt u met ons opnemen door het bestelformulier in te vullen, danwel u belt met onze telefonische helpdesk. U kunt via ons snel en gemakkelijk uw eigen badstof hoeslaken verkrijgen.

   Profiteer het gehele jaar

   Een enkele aankoop en u bent klaar voor het gehele jaar met de badstof hoeslaken. De ideale eigenschappen van de badstof hoeslaken maken dat u het gehele jaar goed kunt slapen. Heerlijk slapen dat willen we allemaal en dat doet u goed met de badstof hoeslaken. Lekker liggen op een comfortabele manier, zodat u uitgeslapen weer aan een nieuwe dag kunt beginnen. De lus structuur van het badstof voelt goed aan op de huid en verwarmt wanneer het moet en voert teveel aan vocht en warmte af. Zodoende kunt u heerlijk genieten van de hoge kwaliteit van het heerlijke badstof. Zodra u in bed stapt dan voelt u zich direct goed en valt daarbij dan ook snel in slaap.

   Knus slapen

   Juist door de lus structuur voelt de badstof hoeslaken in verhouding heerlijk zacht aan. Dat betekent dat u in combinatie met een lekker dekbed goed en knus kunt slapen. Onder uw lichaam voelt het knus en behaaglijk aan met het dekbed maakt dat u zich helemaal kunt oprollen in uw eigen bed. Lekker knus en behaaglijk werkt slaapverwekkend. Daardoor kunt u dan ook goed in slaap vallen. Slaap gemoedelijk in uw eigen bed op een heerlijke badstof hoeslaken. Online kunt u daartoe handig een vergelijk maken tussen verschillende badstof hoeslakens zodat u de meest geschikte kunt gebruiken. Zodoende kunt u ook tegen een gerieflijke prijs een prachtige badstof hoeslaken in huis halen.

   Waterdichtheid

   U heeft bij de badstof hoeslakens eveneens de mogelijkheid om de waterdichte variant te nemen. Daarmee is uw matras beschermt tegen vloeistoffen die per ongeluk op het bed terecht komen. Haal de badstof hoeslaken van het bed en was deze uit. En leg een ander badstof hoeslaken neer zodat u gerust verder kunt slapen.