anti-allergeen dekbed cinderella bio active 4 seizoenen 240×220

Met de Cinderella bio active 4 seizoenen dekbed kunt u heerlijk het gehele jaar comfortabel en knus slapen. Deze prachtige deken kunt u in het 240×220 formaat verkrijgen en dus kunt u met een groot bed ook heerlijk slapen met dit extra grote formaat.

Zoekt u een comfortabel dekbed?

De anti allergeen dekbed van Cinderella is uitermate geschikt voor allergische personen aangezien de anti allergeen Cinderella dekbed deken stof, huismijt, schimmels enzovoorts buiten de deur houdt. Daarnaast maken de bio active zilver ionen in de Cinderella dekbed deken ongewenste en nare geurtjes onschadelijk. Zo kunt ook u van uw verdiende nachtrust ongestoord genieten.

4 seizoenen Cinderella dekbed

De Cinderella bio active 240×220 dekbed kunt u in de 4 seizoenen variant verkrijgen. Met een enkele aankoop bent u ook voor het gehele jaar gereed. Het dunne dekbed deel is geschikt voor de zwoele zomer maanden waarnaast het tweede dikkere deel geschikt is voor de gure voor- en najaarsnachten. Voegt u de twee delen samen dan wordt een dik hoog isolerend pakket gerealiseerd waarmee u langdurig knus en comfortabel de nacht mee door kunt komen. Om ook te profiteren van deze prachtige anti allergeen Cinderella bio active 4 seizoenen dekbed deken neemt u contact met ons op. Ook u kunt binnenkort lekker comfortabel slapen.