Op zoek naar mooie bekleding voor je bed?

Iedereen heeft graag een mooie inrichting in huis. Een lekkere bank om op te zitten, een fijne eethoek en noem het allemaal maar op. Maar met meubelen alleen ben je er niet, wat je graag wilt is sfeer creeeren door middel van details in huis. Net dat leuke kussentje op de bank en die vrolijke kaarsen in de vensterbank, je kent het wel.

Met je slaapkamer is het niet anders. Je richt je kamer in met een mooi bed, met een leuke kast, mooie (rol) gordijnen, nachtkastjes enzovoort. Natuurlijk besteed je ook zorg aan het uitkiezen van een mooi bedbed met bijbehorende kussenslopen.

Los daarvan koop je hoeslakens. Hoeslakens zijn een belangrijk onderdeel van je bed. Behalve dat ze je matras beschermen, zijn het net die kleine eye catchers die het verschil kunnen maken in een slaapkamer. Behalve het materiaal is ook de kleur van belang.

Hoeslakens in afwijkende maten

De meeste matrassen zijn standaard twee meter lang en dit resulteert dat er standaard hoeslakens zijn in de volgende maten:

  • Hoeslaken 70 x200
  • Hoeslaken 90 x 200
  • Hoeslaken 120 x 200
  • Hoeslaken 140 x 200
  • Hoeslaken 160 x 200
  • Hoeslaken 180 x 200
  • Hoeslaken 200 x 200

Echter, er bestaan matrassen die, met een lengte van 220 centimeter andere hoeslakens nodig hebben. Deze langere matrassen worden veelal gebruikt voor langere mensen. Laten we als voorbeeld de maat 160 x 220 nemen. Hoe vaak zie jij een hoeslaken in de winkel liggen in de maat 160×220? Precies. Deze maat is moeilijker te verkrijgen. Daarom bieden wij ze op deze website te koop aan. Zoek dus niet verder, maar bestel uw hoeslaken in de maat 160×220 vandaag nog bij ons!

Tips voor hoeslakens

Wilt u van uw hoeslaken een eye catcher maken? Doe dan eens gek. Kies een felle kleur uit, zoals rood of groen, en gebruik verder een simpel dekbedovertrek, bijvoorbeeld helemaal wit. Sla het dekbed tot halverwege het bed terug, leg de kussens met witte kussenslopen eroverheen en u gebruikt uw hoeslaken als echte eye cather. Vooral erg leuk voor baby en kinderkamers, maar ook voor een moderne tienerkamer.

Materialen hoeslakens

Hoeslakens zijn er in verschillende soorten materialen. Denk bijvoorbeeld aan satijn, katoen of badstof. In de winter vinden veel mensen badstof hoeslakens fijner, omdat deze zachter aanvoelen en warmte beter vast houden. In de zomer vinden de meeste mensen katoen of satijn juist fijn, omdat dit beter ademt.

Hoeslaken 160×220 bestellen

Bent u eruit? Heeft u eindelijk de juiste maar hoeslaken gevonden? Bestel deze dan nu via de website. Kies een kleur die bij uw slaapkamer past en bestel direct!
Wij adviseren om, naast een hoeslaken, een matrasbeschermer te gebruiken, voor optimaal kwaliteitbehoud van uw matras.