Molton

De molton schermt het matras af van de persoon die op het bed ligt. U heeft binnen het molton assortiment echter een geruime keus aangaande het type toe te passen molton. Het kan zijn dat u kiest voor:

  • de gewone standaard molton met de kwaliteit dat het goed isolerend is;
  • de anti allergene molton om de allergische persoon te beschermen tegen huismijt en stof;
  • de split molton voor de partners die gezamenlijk apart slapend en zittend de nacht doorbrengen;
  • de waterdichte molton om de matras te beschermen tegen bed plassers.

Om ook te profiteren van de goede specifieke eigenschappen van een molton over uw matras, neem dan een kijkje in ons molton assortiment. Er is voor een ieder wat wils.

De anti allergeen molton

Mensen met een allergie kunnen zeer veel last hebben van stof en huismijt. Ook de molton kunt u dan ook verkrijgen in de synthetische vorm zodat u geen last zult hebben van uw allergie. Met de anti allergene molton komt u zondermeer de gehele nacht zonder problemen door. Lekker ongestoord slapen doet u dan ook met de anti allergene molton. Zodoende kunt u comfortabel op een bij passend matras slapen, om zo de volgende dag heerlijk uitgeslapen wakker te worden. Om ook de nacht goed door te komen als allergisch persoon neemt u de anti allergene molton.

De split molton

Het kan zijn dat u een modern variant bed heeft waarbij het rug deel beweegbaar is, zodat u in bed kunt zitten. Terwijl de ene persoon tv zit te kijken, ligt de partners lekker de slapen. Dit vraagt uiteraard om een speciale molton. De zogeheten split molton heeft in het midden aan de hoofd zijde een split, zodoende dat er twee matrassen in een enkele split molton passen. Indien de ene persoon wil slapen, en de ander zitten, dan biedt de split molton die mogelijkheid. Neem ook de split molton uit ons assortiment zodat u al zittend en slapend tegelijk kunt genieten van uw twee persoon matras.

Waterdichte molton

Sommige mensen zijn jammer genoeg bedplassers, en kunnen daar niets aan doen. Daarvoor biedt de waterdicht molton uiteraard uitkomst. U hoeft niet meer rennend en spoedend om te voorkomen dat het onderliggende matras doorweekt raakt. De waterdichte molton houdt de plas tegen en dus kunt u makkelijk en snel het bed weer slaap gereed maken. Ongelukjes zitten in een klein hoekje, en met een waterdicht molton is dat probleem uit wereld. Om ook een gemakkelijk te verschonen bed te hebben, neemt u de waterdichte molton passend om uw matras.