Dekbedden 4 seizoenen Asten

Wist u dat meer dan 22%van de inwoners in Asten het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Blokker?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 40% van de inwoners boven de leeftijd van 38 jaren in Asten kiest voor een dekbed van Blokker.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 50% van de huisvrouwen in Asten de testen van de leveranciers en winkeliers zoals Blokker en ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Asten

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 60% van de inwoners van Asten gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 70%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 29 euro’s kiest meer dan 80% van de inwoners van Asten voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 30% van de huishoudens in Asten.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 41 euro’s voor meer dan 35% van de inwoners van Asten de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 60% van de met een leeftijd van 45 jaren in Asten zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Blokker van minder dan 51 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.