Dekbedden 4 seizoenen Assen

Wist u dat meer dan 21%van de inwoners in Assen het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld LeenBakker?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 39% van de inwoners boven de leeftijd van 37 jaren in Assen kiest voor een dekbed van LeenBakker.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 49% van de huisvrouwen in Assen de testen van de fabrikanten zoals LeenBakker en de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Assen

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 59% van de inwoners van Assen gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 69%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens euro’s kiest meer dan 79% van de inwoners van Assen voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 29% van de huishoudens in Assen.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan euro’s voor meer dan 34% van de inwoners van Assen de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 59% van de met een leeftijd van 44 jaren in Assen zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van LeenBakker van minder dan euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.