Dekbedden 4 seizoenen Bedum

Wist u dat meer dan 27%van de inwoners in Bedum het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Jysk?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 45% van de inwoners boven de leeftijd van 43 jaren in Bedum kiest voor een dekbed van Jysk.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 55% van de huisvrouwen in Bedum de testen van de leveranciers en winkeliers zoals Jysk en ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Bedum

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 65% van de inwoners van Bedum gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 75%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 25 euro’s kiest meer dan 85% van de inwoners van Bedum voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 35% van de huishoudens in Bedum.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 37 euro’s voor meer dan 40% van de inwoners van Bedum de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 65% van de met een leeftijd van 50 jaren in Bedum zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Jysk van minder dan 47 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.