Dekbedden 4 seizoenen Barendrecht

Wist u dat meer dan 25%van de inwoners in Barendrecht het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Bol.com?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 43% van de inwoners boven de leeftijd van 41 jaren in Barendrecht kiest voor een dekbed van Bol.com.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 53% van de huisvrouwen in Barendrecht de testen van de leveranciers en winkeliers zoals Bol.com en ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Barendrecht

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 63% van de inwoners van Barendrecht gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 73%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 23 euro’s kiest meer dan 83% van de inwoners van Barendrecht voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 33% van de huishoudens in Barendrecht.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 35 euro’s voor meer dan 38% van de inwoners van Barendrecht de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 63% van de met een leeftijd van 48 jaren in Barendrecht zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Bol.com van minder dan 45 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.