Vragen over dekbedden of matrassen? Neem gerust contact, zodat u weet wanneer wij uw dekbed of matras kunnen leveren!
Bijvoorbeeld in Amstelveen!

Dekbedden 4 seizoenen Amstelveen

Wist u dat meer dan 16%van de inwoners in Amstelveen het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Bol.com?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 34% van de inwoners boven de leeftijd van 32 jaren in Amstelveen kiest voor een dekbed van Bol.com.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 44% van de huisvrouwen in Amstelveen de testen van de fabrikanten zoals Bol.com en de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Amstelveen

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 54% van de inwoners van Amstelveen gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 64%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens euro’s kiest meer dan 74% van de inwoners van Amstelveen voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 24% van de huishoudens in Amstelveen.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan euro’s voor meer dan 29% van de inwoners van Amstelveen de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 54% van de met een leeftijd van 39 jaren in Amstelveen zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Bol.com van minder dan euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.