Dekbedden 4 seizoenen Apeldoorn

Wist u dat meer dan 18%van de inwoners in Apeldoorn het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Jysk?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 36% van de inwoners boven de leeftijd van 34 jaren in Apeldoorn kiest voor een dekbed van Jysk.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 46% van de huisvrouwen in Apeldoorn de testen van de leveranciers en winkeliers zoals Jysk en ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Apeldoorn

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 56% van de inwoners van Apeldoorn gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 66%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 27 euro’s kiest meer dan 76% van de inwoners van Apeldoorn voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 26% van de huishoudens in Apeldoorn.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 39 euro’s voor meer dan 31% van de inwoners van Apeldoorn de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 56% van de met een leeftijd van 41 jaren in Apeldoorn zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Jysk van minder dan 49 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.