Donzen dekbed

Een donsdekbed is een genot voor veel mensen. Dons heeft namelijk de eigenschap dat de veer veel lucht kan vasthouden terwijl er relatief weinig vulling voor een goed isolerende dekbed deken benodigd is. De donsdekbed heeft de volgende heerlijke eigenschappen:

  • de donsdekbed isoleert uitermate goed juist doordat lucht wordt vastgehouden;
  • door de dons vulling is de dekbed deken zeer zacht en voelt erg teder aan.
  • Deze eigenschappen van de donsdekbed maakt het dan ook dat iedereen goed kan slapen met een eigen donsdekbed. De volgende hoofd groepen zijn er te onderscheiden binnen het donsdekbed assortiment.

1 of 2 persoons donsdekbed

Het kan zijn dat u voor uw kinderen een enkel donsdekbed nodig heeft. Daarnaast moeten u en uw partner eveneens lekker slapen. Daar gaat het namelijk om, we spenderen namelijk een derde van ons leven in bed. En dus dient de gehele familie ook een lekkere maar voldoende warmte gevende dekbed deken te hebben. Daarbij kan het volgende onderscheid in de donsdekbed dekens worden gemaakt:

  • u kunt een enkele donsdekbed deken nemen specifiek geschikt voor een bepaald jaar getijde;
  • maar ook met een enkele aankoop gereed zijn voor het gehele jaar met een 4 seizoenen donsdekbed.

4 seizoenen donsdekbed

De 4 seizoenen donsdekbed is uiteraard geschikt voor alle seizoenen. Het gehele jaar kunt u met de 4 seizoenen dekbed goed de nacht doorkomen. De 4 seizoenen dekbed is namelijk als volgt samengesteld:

  • de twee dekens tezamen maakt een dik pakket goed voor de winterkou;
  • de enkele dikke deken biedt goed weerstand tegen het voorjaar en de herfst;
  • de enkele dunne deken is geschikt voor de warme zomernachten.

De 4 seizoenen donsdekbed is een zeer gemakkelijk topproduct juist omdat u met een enkele aankoop het gehele jaar comfortabel ligt. Neem uw eigen 4 seizoenen donsdekbed door in ons assortiment te vergelijken tussen aanbiedingen.

Lits Jumeaux donsdekbed

Een speciaal formaat donsdekbed betreft de Lits Jumeaux. Dit is de zogeheten tweeling donsdekbed waarmee u een speciaal formaat verkrijgt. De lengte maat van de Lits Jumeaux donsdekbed is korter dan de breedte. Dit maakt de Lits Jumeaux uitermate geschikt voor de extra brede bedden. Bij een speciaal bed formaat heeft u ook een speciaal dekbed formaat nodig. De Lits Jumeaux kunt u dan ook verkregen tot lengtes van 2,2 meter met een breedte van 2,4 tot 2,6 meter. U kunt ook uw eigen speciale formaat donsdekbed nemen door bij ons online het assortiment te bekijken.

Neem uw donsdekbed

Via onze site kunt u op een gemakkelijke manier uw eigen donsdekbed bestellen, en krijgt u uw uitgekozen donsdekbed met een paar dagen in huis. Lekker makkelijk dus. Neem online een kijkje in het uitgebreide donsdekbed aanbod en maak uw keus. U en uw gezin kunnen binnenkort allemaal voorzien zijn van uw eigen donsdekbed. Bestel hier snel en makkelijk uw donsdekbed deken zodat u goed kunt slapen.