Dekbedden 4 seizoenen Beek

Wist u dat meer dan 28%van de inwoners in Beek het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Fonq?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 46% van de inwoners boven de leeftijd van 44 jaren in Beek kiest voor een dekbed van Fonq.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 56% van de huisvrouwen in Beek de testen van de leveranciers en winkeliers zoals Fonq en ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Beek

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 66% van de inwoners van Beek gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 76%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 26 euro’s kiest meer dan 86% van de inwoners van Beek voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 36% van de huishoudens in Beek.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 38 euro’s voor meer dan 41% van de inwoners van Beek de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 66% van de met een leeftijd van 51 jaren in Beek zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Fonq van minder dan 48 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.