Matrasonderlegger

Je hebt net een nieuw bed of nieuw matras gekocht, en je wilt de matras beschermen door een matrasonderlegger. Door het gebruik van een matrasonderlegger verleng je de levensduur van je matras zondermeer. De aanschaf van een matrasonderlegger is een beperkte uitgave, echter het verlengt de levensduur van je matras aanzienlijk. Daarmee bespaar je op den duur op de uitgaven voor je bed. Dat is dus mooi meegenomen! De aanschaf van een compleet bed is namelijk een investering voor de toekomst alsmede een investering in je eigen slaap genot. Je schaft deze combinatie van bed, met dekbed, kussens, matras en matrasonderlegger uiteraard aan om langdurig te genieten en heerlijk te slapen. Heb je dan ook vragen over wat je het beste kunt aanschaffen om je slaapcomfort te optimaliseren, loop dan gerust bij ons binnen.

Jute matrasonderlegger

Woon je in een relatief oud maar vochtig huis, of laat je je raam openstaan voor ventilatie dan kan er aan de onderkant van je matras vocht condenseren. Daarmee kunnen vocht kringen ontstaan welke bacteriën kunnen aantrekken. Om te voorkomen dat je matras snel slijt is het beter om een goede lucht regulatie onder het matras te hebben. Daartoe kun je het natuurlijk jute matrasonderlegger gebruiken om zo je matras optimaal te beschermen. Jute is een langdradige plantaardige vezel die tot draden worden gesponnen waarmee in dit geval de matrasonderlegger van wordt gemaakt. Het materiaal is goedkoop in de aanschaf echter heeft een zeer lange levensduur, waarmee je matras dus langdurige bescherming en lucht circulatie aan de onderkant biedt.

Anti slip matrasonderlegger

Zeker wanneer een matras wordt gelegd op een latten bodem bestaat de kans dat deze gaat schuiven tijdens je nachtelijke rust, danwel je nachtelijke bewegingen. Om te voorkomen dat er enige matras verschuiving plaatsvindt bestaat er de anti slip matrasonderlegger. Aan de onderzijde van deze polyester matrasonderlegger zitten noppen of een rubberen anti slip laag waarmee een hogere frictie graad wordt behaald in plaats van de meer traditionele matrasonderleggers. Ook hierbij heb je de mogelijkheid om de anti slip matrasonderlegger te combineren als anti bacteriële matrasonderlegger.

Anti bacteriële matrasonderlegger

Speciaal voor spiraal- en gaatjesbodems kan de polyester of anti bacteriële matrasonderlegger worden gebruikt. Deze anti bacteriële matrasonderlegger is uitermate geschikt voor mensen met een allergie. Iedereen weet hoe lastig een allergie kan zijn, zeker als je allergisch bent voor huismijt, stof en pollen. Om je slaapklimaat dan ook mijt, stof en pollen vrij te houden heb je een mijt, stof en pollen vrij bed nodig, waarbij je slaap vertrek eveneens deze allergie gevende stoffen niet aantrekt. Daartoe kun je anti allergie matrassen, hoezen, dekbedden, kussen enzovoorts kopen waarmee je ook als allergisch persoon ook het gehele jaar door comfortabel kunt slapen.

De matrasonderlegger specialist!

Kom bij ons langs en loop binnen! Heb je vragen omtrent welke matrasonderlegger je het beste kunt toepassen, wij kunnen je een gepast antwoord geven. Uiteraard hangt het natuurlijk van je persoonlijke wensen af, en hoe je het bed verder samenstelt. Wij weten raad op jouw vragen. Stel ze gerust en wij komen met een goede oplossing. Lekker slapen en langdurig genieten van je net aangeschafte bed hoeft dan ook niet zo lastig te zijn.