Dekbedden 4 seizoenen Aa en Hunze

Wist u dat meer dan 2%van de inwoners in Aa en Hunzehet liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van IKEA? Uit onderzoek blijkt dat meer dan 20% boven de leeftijd van 18 jaren in Aa en Hunze kiest voor een dekbed van bijvoorbeeld IKEA.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 30% van de huisvrouwen in Aa en Hunze de testen van de fabrikanten zoals IKEA en de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Aa en Hunze

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 40% van de inwoners van Aa en Hunze gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 50%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens euro’s kiest meer dan 60% van de inwoners van Aa en Hunze voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 10% van de huishoudens in Aa en Hunze.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan euro’s voor meer dan 15% van de inwoners van Aa en Hunzede reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 40% van de met een leeftijd van 25 jaren in Aa en Hunze zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van IKEA van minder dan euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.